Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/autismetilbuddet.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Ydelser

Ydelser

Autismetilbuddet Tureby er hjemmehørende på Turebyvej 1 i Tureby (10 km syd for Køge)
Vi har fem godkendte pladser.

Pladserne fordeler sig på følgende måde:

  • SL§ 104 – 3 pladser (Aktivitets- og samværstilbud)
  • SL§ 107 – 3 pladser (Midlertidigt botilbud)
  • SL§ 108 – 2 pladser (Længerevarende botilbud)

Hver borger får sin egen enhed på mellem 22-28 kvm. Derudover er der fællesarealer i form af en stue, aktivitetsrum, sanserum, køkken, badeværelser m.m.

Til botilbuddet hører et aktivitets- og samværstilbud efter Servicelovens § 104. Er man indskrevet i SL§ 107, er det en forudsætning for at være tilknyttet,  at man skal tilknyttes vores SL§ 104 tilbud.

Derudover kan vi på matriklen tilbyde de tilknyttede borgere en dejlig have med forskellige aktivitetsmuligheder i form af en fodboldbane, sansegynge, alm. gynger, hængekøjer, sansehave, terrasse og hvilezoner.

Autismetilbuddet Tureby er geografisk placeret i byen Tureby. I byen er en skole, hvor der er mulighed for, at benytte en gymnastiksal, 5 min. gang væk ligger stationen, hvor der kører tog mod Køge og Næstved.

Derudover er der mulighed for at cykle i nærområde og benytte vores udebase, som man kan opnå forbindelse til direkte fra vores matrikel.

Vi har egen bus, som vi kan benytte til at køre på tur i.

Et godt hjem og en god arbejdsplads

Autismetilbuddet

Turebyvej 1

4682 Tureby

 

Ruben Steffensen

Ejer, pædagogisk og personale ansvarlig

Tlf: +45 5184 3760

Kenny Bjerre

Ejer, administrativ ansvarlig

Tlf: +45 4044 4645